Nieuws

Ineke Zijlstra en Monsé Strengers zijn als advocaat en mediator aangesloten bij de vFAS.

De vFAS is een vereniging van gespecialiseerde Familie- en Erfrecht advocaten en scheidingsmediators. Op de site VERDER* van de vFAS vindt u veel informatie over scheiden, uit elkaar gaan, het opstellen van een ouderschapsplan, alimentatie etc.  Hieronder treft u de nieuwsberichten van deze site aan.

STRENGERS & ZIJLSTRA FAMILIERECHT IN HET NIEUWS:

LEERLINGEN CAROLUSSCHOOL SOEST OORDELEN IN OEFENRECHTBANK

De advocaten van Strengers en Zijlstra hebben op de Carolusschool in Soest in het kader van de Junior Jurist Academie een workshop gegeven en geassisteerd bij de oefenrechtbank. De SoesterCourant.nl heeft er een artikel over geschreven.


Strengers en Zijlstra Familierecht eerste advocatenkantoor van Soesterberg

Strengers & Zijlstra Familierecht is het eerste advocatenkantoor in Soesterberg.  Afgelopen maandag hadden Monsé en Ineke een interview met Soesterberg.nu. Daarbij bleek dat Strengers & Zijlstra Familierecht het eerste advocatenkantoor van Soesterberg zijn. Lees het hele artikel op Soesterberg.nu


Radio interview met Strengers & Zijlstra Familierecht

Strengers & Zijlstra Familierecht werden afgelopen week geïnterviewd door het programma Soesterberg Nieuws op Radio Soest ter gelegenheid van de vestiging van hun nieuwe advocatenkantoor in Soesterberg. Luister hier de uitzending van 10 januari terug.