Mr Ineke Zijlstra

Betrokken, deskundig en transparant

De oplossing van jouw zaak ligt daar waar jouw belangen samenkomen. Het is mijn taak om samen met jou uit te zoeken wat jouw belangen zijn en deze belangen voor jou in het oog te houden. Ik vind het daarom belangrijk dat de communicatie tussen ons goed is en dat ik makkelijk bereikbaar ben. Daar kun je dan ook op rekenen. Van mij kun je ook steun en begrip verwachten voor de situatie en de moeilijkheden die jij daarin tegenkomt.

Jij hebt er belang bij dat er een oplossing komt die zoveel mogelijk recht doet aan jouw situatie. Door mijn specialisatie en ervaring in het personen- en familierecht kan ik jouw probleem juridisch snel en goed doorgronden. Vervolgens zal ik voor jou op een rij zetten welke juridische mogelijkheden en kansen er zijn. Samen zullen we dan kiezen voor de beste optie.

Omdat jij er ook belang bij hebt dat de oplossing binnen een zo snel mogelijke termijn tot stand komt, zal ik hier rekening mee houden. Dit kan soms betekenen dat een schikking een betere oplossing is dan een procedure. Je kunt van mij hierin eerlijkheid verwachten.

Je hebt er ook belang bij dat de oplossing recht doet aan de belangen van jouw kinderen en andere betrokkenen. Als er (stief)kinderen betrokken zijn in jouw zaak, dan geloof ik dat de oplossing bij voorkeur niet gelegen is in een procedure, maar in een oplossing die in overleg tot stand komt. Ik zal zoveel mogelijk proberen om samen met jou te kijken wat voor jouw kinderen tot de beste oplossing zal leiden

Ten slotte moet de oplossing ook betaalbaar zijn. Onderdeel van het vinden van de beste oplossing is dat ik met jou zal bespreken hoe wij hiervoor kunnen zorgen en op welke manieren jij daar zelf aan kunt bijdragen.

Om voor jou de beste oplossing te bereiken is het fijn als er tussen ons een klik is. Bel of mail mij gerust als je vragen hebt of wilt kennismaken. Deze kennismaking is gratis en verplicht tot niets. Dit gesprek kan eventueel ook in de avonduren of bij jou thuis plaatsvinden.

Ga verder naar:

Mr Monsé Strengers